miércoles, 22 de julio de 2009

EL segon equip que completa la Bi6000 amb 2 diesAquest any en la segona edició de la bi6000 ha estat un equip de Campions els que han pogut completar la volta amb dos dies, amb etapes d’ entre 10 i 12 hores diàries aquest es el segon equip que ho aconsegueix donat l’alt nivell dels seus components.

Aquests son els components:

Dintre del grup hi havia molts campions de Espanya, Catalunya i Barcelona en BTT. Fa dos caps de setmana un dels integrants Javier Salamero es va proclamà campió de l'Open de Espanya de BTT en Master40 (disputen la darrera cursa a Berriz). Porta 4 anys seguits guanyant la general de la Copa Catalana en Master40 i ha estat dos cops Campió d'Espanya. Xavi Martí i Javier Navarro l'han acompanyat regularment en els pòdiums de la general de la Copa Catalana. Martí va tercer en la general del Open d'Espanya. Jose Mª Bonjorn va ser campió d'Espanya ja fa uns anys i el seu fill Jordi Bonjorn ha estat campió de Catalunya i Barcelona en categoria cadet, junior i sub21. Paco Pozo també va ser campió de Barcelona.

La resta han estat al pòdium en les generals o curses de la Copa Catalana, Open de Barcelona o Caixa Girona en aquest cas en categoria Master30 (Diego Fernández, ALberto Gavilán, Josep Budallés i Alberto Jimenez).

Moltes Felicitats per tots ells des de l’organització de Bi6000.

No hay comentarios: