jueves, 5 de mayo de 2011

EL SECRET DELS MILLORS CICLISTES!!!!!
Desprès de llargues hores d'investigació hem acabat descobrint el secret dels millors bikers del moment; Alberto Contador, Jose Hermida, Joaquim Rodriguez tots alimentats amb la magnifica carn de Poltre del Pirineus.

Avui hem visitat la famosa carnisseria especialitzada en cavall de Poltre dels Pirineus Orientals, just el poble de Llanars a 1000 m d'alçada a la Vall de Camprodon nomes a 2 km d’eon comença la Bi6000.

Hamburgueses de Poltre, Llonganisseta i altres varietats per cuinar-lo i obtenir l'energia necessària per pedalar com un autèntic perxeró.


Coneix les seves propietats i el seus valors nutritius

La carn de poltre i cavall es caracteritza a diferència d’altres carns per la seva poca quantitat en greixos, el seu alt valor proteic i la seva coneguda gran riquesa, 3 vegades superior en ferro 5 mg/100gr, és especialment rica en vitamines hidrosolubles, concretament del grup B ( tiamina, riboflavina, niacina, B6, àcid pantotéic, biotina, àcid fòlic i vitamina B12 ).També és molt rica en vitamines A i C, i és 9 vegades superior en àcids grassos essencials Omega 3, és una carn de fàcil digestió, molt tendra i amb grans beneficis nutritius per a la nostra salut, molt apropiada per a persones de qualsevol edat, nens, esportistes, adults, persones amb anemia, mancança de vitamines, etc. Els seus grans beneficis i el seu gran sabor la fan molt aconsellable en la nostra dieta diària.

1 comentario:

Unknown dijo...

És genial!! aquesta carn i aquesta web són boníssimes!!
Animeu-vos a tastar la carn de poltre, no tornareu a menjar res que no sigui poltre!